Usluga

STRUČNA PODRŠKA I PRAĆENJE NA ODREĐENOM RADNOM MJESTU I RADNOM OKRUŽENJU

Opis usluge

Cilj usluge je pomoći osobi s invaliditetom da uspješno savlada posao, uspješno integrira u radno okruženje te da zadrži ili da napreduje u poslu.

Vremensko trajanje usluge je do 12 mjeseci u ukupnom opsegu do 100 sati. Prvih tjedan do dva tjedna stručna podrška je intenzivna ( 10-40 sati tjedno) . Vremensko trajanje usluge za zaposlene osobe kod kojih su nastupile iznenadne promjene u zdravstvenom stanju (npr. za osobe kod kojih je u odrasloj dobi nastupilo teško oštećenje vida) je najmanje 3 mjeseca ( do 100 sati).

Ukoliko je namijenjena osobama s invaliditetom koje se zapošljavaju na otvorenom tržištu rada kojima su potrebni specifični i individualizirani oblici stručne podrške i praćenja za uspješnu prilagodbu poslu i radnoj okolini zbog očekivanih poteškoća u savladavanju i zadržavanju posla te uključivanju u radno okruženje.

Usluga je namijenjena i zaposlenim osobama koje zbog iznenadnih promjena u zdravstvenom stanju  imaju poteškoće u zadržavanju posla, te u prilagodbi poslu i radnom okruženju (npr. osobama kod kojih je u odrasloj dobi nastupilo teško oštećenje vida).

Usluga obuhvaća

Podrška i integracija korisnika u aktivnosti zajednice

Savjetovanje i pomaganje

Stručni profil pružatelja usluge


Korisnici usluga

Osobe s invaliditetom - ostalo

Ostali

Vrijeme i mjesto pružanja usluge
  • Split, Sinjska 2, 07:30 - 15:30 h (ponedjeljak-petak)
Cijena

plaća se